Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Падингтън
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Paddington
Жанр:
Комедия, Семеен
Режисьов:
Пол Кинг
Участват:
Питър Капалди, Хю Боневил, Тим Дауни, Самюел Джослин, Джули Уолтърс, Джим Броудбент, Сали Хоукинс, Никол Кидман
Описание:
ПАДИНГТЪН разказва за комичните премеждията на млад перуански мечок, който пристига в Лондон, за да си намери дом. Когато се оказва сам и изгубен на гара Падингтън, той започва да се притеснява, че градският живот не е това, за което си мечтае. Но се натъква на семейството Браун, които прочитат написаната на ръка бележка на врата му („Моля, грижете се за тази мечка. Благодаря ви.“) и му предлагат чай, име и покрив над главата му. Изглежда сякаш късметът на Падингтън най-сетне е проработил, но само докато зловеща препараторка в музея не хвърля око на представителя на една от най-рядко срещаните породи мечки...

Филмът е екранизация по обичаната по целия свят поредица за децата на британския писател Майкъл Бонд. Сценарист и режисьор е Пол Кинг, продуцент е Дейвид Хейман, а изпълнителни продуценти са Роузи Алисън, Джефри Клифърд и Александра Фъргюсън. Начело на актьорския състав е известният британски талант Бен Уишоу, който озвучава Падингтън, Хю Боневил в ролята на патриарха на семейството г-н Браун и Сали Хокинс като милата и освободена г-жа Браун.

Също така участват Никол Кидман като Милисънт, зловеща препараторка, която е решена на всяка цена Падингтън да стане част от нейната колекция, Джим Броудбент е мъдрият собственик на антиквариат г-н Грубер, Джули Уолтърс като ексцентричната икономка на семейство Браун, г-жа Бърд и Питър Капалди като г-н Къри, своенравният и вечно дебнещ зад пердето съсед.

Творческият екип, създал филма включва носителката на награда Оскар за костюми – дизайнерката Линди Хеминг, оператора Ерик Уилсън, художника Гари Уилямсън и британската компания за визуални ефекти Framestore. Музиката е композирана от Ник Урата, а монтажист на лентата е Марк Еверсън.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: